Een steiger van ons ontwerpbureau

Home ┬╗ Steiger ontwerpbureau

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Laat een steiger realiseren door een ervaren ontwerpbureau uit Helmond. Steigertekening.nl BV is u graag van dienst wanneer u een steiger wilt laten berekenen, tekenen en vervaardigen. Hierbij letten wij te allen tijde op de geldende richtlijnen, normen en wetten, zodat er een volledig veilige steiger ontstaat. Wij rekenen hiervoor een vaste, scherpe prijs, dus vraag direct een offerte aan.

Een steiger van ons ontwerpbureau is geschikt voor diverse toepassingen

Ons ontwerpbureau maakt een steiger die geschikt is voor verschillende projecten. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan de evenementenbouw of steigerengineering in de industrie. Het is voor dit soort projecten soms nodig om een erg complexe steiger te realiseren. Wij staan ook dan voor u klaar, gezien geen enkel project voor ons te complex is. De moderne technologie waar ons ontwerpbureau over beschikt, stelt ons in staat om een steiger te ontwerpen die uw werkzaamheden ondersteunt.

Deel uw plattegronden met ons

Wilt u een steiger laten berekenen of tekenen door ons ontwerpbureau? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 130 63 78 of door een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl en deel de plattegronden of 3D-visualisaties van uw project. Hoe effici├źnter wij te werk kunnen gaan, hoe voordeliger de prijs op uw offerte.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers