Evenementenbouw

Home » Evenementenbouw

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Binnen de evenementenbouw staan wij klaar om u te voorzien van allerlei soorten constructies. Wij zijn een specialist op het gebied van steigers en andere tijdelijke constructies die nodig zijn om een evenement prachtig aan te kleden. U wilt dat deze stevig staan, volgens de wettelijke normen en voorschriften. Bij Steigertekening.nl BV uit Helmond rekent u op niets minder. Wij luisteren hierbij altijd graag naar uw specifieke wensen en voorkeuren, zodat wij u voorzien van maatwerk.

Hoe gaat evenementenbouw in zijn werk?

Uw wensen staan centraal bij evenementenbouw, u heeft namelijk een visie voor uw evenement en wij helpen graag om deze te realiseren. Wij gaan dan ook graag het gesprek met u aan om de wensen op een rijtje te krijgen. Hoe meer details u ons geeft, hoe beter ons advies én de steigertekening is. U profiteert hierbij daarnaast van een scherpere prijs, want hoe duidelijker de informatie die u geeft, hoe efficiënter wij kunnen werken. Zodra het ontwerp klaar is en u uw akkoord geeft, gaan wij aan de slag om de tijdelijke constructie te realiseren. U ontvangt van ons ontwerpbureau dus uitstekende hulp bij evenementenbouw.

Stevige opstellingen voor een vlotte bouw

Als specialist in de evenementenbouw helpen wij u graag met de opbouw van podia of andere constructies die een rol spelen bij een evenement. U legt ons uit wat u al in gedachten had en wij gaan op basis van uw ideeën aan de slag om deze te realiseren. Tevens beschikken wij over de nodige expertise in bouwplaatsinrichting, waardoor we een goed beeld hebben van een efficiënte ruimtelijke indeling tijdens de opbouw. De opbouw van uw evenementen loopt hierdoor minder vertraging op.

Lever ons de nodige informatie aan

Zou u ons graag inschakelen als partner in de evenementenbouw? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31 85 130 63 78 of een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl en vraag een offerte aan. We vertellen graag wat u van ons als partner binnen de evenementenbouw kunt verwachten.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers