Tijdelijke constructie

Home ┬╗ Tijdelijke constructie

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Een tijdelijke constructie is vaak cruciaal tijdens een bouwproject. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van deze constructies ligt bij het uitvoerende bouwbedrijf, waardoor het van belang is dat deze voldoen aan de geldende richtlijnen en wetgeving. Steigertekening.nl BV uit Helmond beschikt over de expertise om een tijdelijke constructie te berekenen, tekenen, vervaardigen en inspecteren. Hierbij letten wij te allen tijde op de stabiliteit, stijfheid en sterkte van de constructie.

Een tijdelijke constructie op basis van uw wensen

Tijdelijke constructies zijn benodigd tijdens diverse projecten, zoals bouwprojecten, maar ook tijdens evenementenbouw. De brede inzet van dit soort constructies maakt dus ook dat complexe steigerengineering soms nodig is. Aan de hand van een gedegen steigertekening, zorgen wij ervoor dat ook complexe projecten profiteren van een degelijke constructie. Deze tekening maken wij aan de hand van informatie die u aanlevert. Lever hiervoor zoveel mogelijk informatie aan, zodat wij effici├źnter kunnen werken en hierdoor een scherpere prijs kunnen bieden op uw offerte.

Licht uw situatie toe

Heeft u behoefte aan een tijdelijke constructie of wilt u de bestaande constructie laten inspecteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 130 63 78 of stuur een e-mail naar info@steigertekening.nl om uw specifieke situatie uitvoerig toe te lichten. U doet dit bijvoorbeeld met plattegronden of 3D-visualisaties.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers