Bouwplaatsinrichting

Home » Bouwplaatsinrichting

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Een verzorgde bouwplaatsinrichting is essentieel om een functionele en veilige bouwplaats te realiseren, waardoor u efficiënter werkt. U rekent op onze expertise om uw bouwplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij houden hierbij onder andere rekening met de locatie, de benodigde materialen en voorzieningen, de wetgeving en de veiligheid. Uw werkzaamheden verlopen hierdoor zo soepel mogelijk, waardoor uw project geen vertraging oploopt.

De onderdelen van een complete bouwplaatsinrichting

Een complete bouwplaatsinrichting heeft een volledig eigen infrastructuur, waarbij u rekening dient te houden met uiteenlopende factoren. Dankzij onze ervaring weten wij exact waar u aan moet denken, zodat u niets over het hoofd ziet. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hekwerk en andere vormen van beveiliging
  • Verlichting
  • Aansluitingen van voorzieningen, zoals elektriciteit en water
  • Bouwliften en -kranen
  • Toiletten en bouwketen
  • Steigerconstructies

Wij weten al deze verschillende onderdelen als geen ander te combineren tot een efficiënte bouwplaatsinrichting, inclusief steigertekening, die volledig voldoet aan de geldende wetgeving en richtlijnen.

Een gepersonaliseerde inrichting voor uw project inclusief steiger

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, voor de bouwplaatsinrichting zit u bij Steigertekening.nl BV uit Helmond altijd goed. Dit geldt voor zowel blijvende als tijdelijke constructies, zoals een steiger. Wij helpen met de steigerconstructie, maar u huurt ons ook in voor de keuring van de steiger. Deze moet namelijk aan allerlei veiligheidsvoorschriften voldoen en ook stevig en vakkundig worden opgebouwd.

Huur een specialist in

Wilt u uw bouwplaatsinrichting laten verzorgen door een ervaren specialist? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31 85 130 63 78 of een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl. Zij horen graag hoe uw bouwproject eruitziet. Hoe meer informatie u ons geeft, hoe beter ons beeld is van de situatie. Dat speelt qua kosten in uw voordeel, want hoe duidelijker de informatie, hoe scherper de prijs!

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers