Een keuring van uw steiger

Home » Keuring steiger

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Een regelmatige keuring van uw steiger verzekert de kwaliteit en veiligheid voor uw medewerkers die op hoogte werken. Deze keuring dient eens per jaar uitgevoerd te worden door een gecertificeerde professional die weet waar de aandachtspunten liggen. Steigertekening.nl BV uit Helmond is zo’n professional die u hier graag mee van dienst is. Wij letten op de stabiliteit, stijfheid en sterkte van de constructie en volgen hierbij de geldende richtlijnen, normen en regelgeving.

Hoe gaat de keuring van uw steiger in zijn werk?

Onze enthousiaste en deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor de keuring van een steiger. De steigerinspecteur kijkt naar alle losse onderdelen van uw steiger om zo defecten te ontdekken. De wielen, lasnaden, sporten en andere gevoelige onderdelen van de steiger krijgen hierbij extra aandacht. Indien alles in orde is, kunnen uw werkzaamheden vervolgen. Is er iets mis met de steigerconstructie? Dan ontvangt u gedegen advies om dit in orde te maken. Als u een compleet nieuwe steiger nodig heeft, staan wij voor u klaar met een gedegen steigerberekening.

Ontdek meer over onze service

Wilt u een keuring van uw steiger laten plaatsvinden of wilt u weten wat u van ons kunt verwachten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Het is dan wel zo handig dat u direct zo veel mogelijk informatie deelt over uw project, zoals plattegronden of 3D-visualisaties. Dit beïnvloedt namelijk het kostenplaatje. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 85 130 63 78 of door een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers