Steigerinspecteur

Home ┬╗ Steigerinspecteur

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Een ervaren steigerinspecteur van Steigertekening.nl BV uit Helmond voorziet uw steiger van een grondige steigerinspectie. Het is niet enkel van belang om een steiger op de juiste manier op te bouwen, deze moet namelijk ook regelmatig gecontroleerd worden op veiligheid. Een regelmatige steigerinspectie helpt om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen. Onze steigerinspecteur analyseert nauwkeurig de stabiliteit, sterkte en stijfheid van de steiger en controleert of deze voldoet aan de geldende wetgeving en voorschriften. Hierna volgt een advies indien er verbeteringen of correcties nodig zijn. U weet zo zeker dat uw steiger volledig veilig is voor gebruik.

Onze steigerinspecteur biedt uitgebreide inzichten en kennis met een steigerinspectie

U wilt bij een steigerinspectie rekenen op de kennis en inzichten van een specialist. Onze erkende inspecteurs zijn uitstekend in staat om deze inspectie uit te voeren, aan de hand van de volgende taken:

  • Beoordelen van de sterkte, stijfheid en stabiliteit en steigers aan de hand van tekeningen
  • Inspecteren of het materiaal voldoet aan de geldende normen
  • Inspecteren van de veiligheid tijdens het gebruik van de steiger

Aan de hand van de resultaten van de steigerinspectie, stelt de steigerinspecteur een rapport op waarin corrigerende maatregelen worden aangegeven. U profiteert bij ons van een jong en dynamisch team wanneer u een steigerberekening laat uitvoeren. Onze steigerinspecteur bekijkt uw project vanuit het perspectief van een van de medewerkers van het project. Als blijkt dat de bouwplaatsinrichting ook enkele verbeteringen kan gebruiken, dan is het mogelijk dat deze bij de steigerinspectie of keuring van de steiger aan bod komen.

Ga voor een veilige werksituatie

Schakel onze steigerinspecteur in voor een grondige steigerinspectie. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 85 130 63 78 of een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl. Voorzie ons van zo veel mogelijk informatie bij het aanvragen van een offerte, bijvoorbeeld met plattegronden en 3D-visualisaties, en zorg dat wij effici├źnt en overzichtelijk kunnen werken. U profiteert hierdoor van een scherpere prijs op uw offerte.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers