Steigerberekening

Home ยป Steigerberekening

R

Snel uitwerken van steigertekeningen

R

Vaste prijsbasis met een hele scherpe prijs

R

Ook voor de complexere steiger engineering

Een steigerberekening is van belang om de juiste steigerbelasting te berekenen, zodat u en uw medewerkers veilig op grote hoogte kunnen werken. Het helpt daarnaast ook om de juiste afmetingen te realiseren voor uw project. De medewerkers van Steigertekening.nl BV uit Helmond gaan graag aan de slag met een steigerberekening om de afmeting en steigerbelasting te berekenen op basis van uw plattegronden en informatie.

Hoe wij middels een steigerberekening de steigerbelasting berekenen

Een gedegen steigerberekening is belangrijk om de veiligheid van uw steiger te garanderen. Het controleren en berekenen van de maximale steigerbelasting is hier een belangrijk onderdeel van, omdat een te hoge belasting de veiligheid van de steiger kan verminderen. De belasting van een steiger verandert constant, omdat er steeds andere personen met andere gereedschappen staan. Het is dan belangrijk om de gewenste belastingklasse vast te stellen. Dit doen wij door het gewicht van de volgende factoren op te tellen:

  • De benodigde gereedschappen en materialen
  • De werknemers die op de steiger aan het werk zijn
  • De eventuele hulpmiddelen op de steiger

Het resultaat van deze som bepaalt de uiteindelijke opbouw van de tijdelijke constructie, aangezien deze al het gewicht moet kunnen dragen om overbelasting te voorkomen. Wij zijn u hierbij graag van dienst met een gedegen steigerberekening om de maximale steigerbelasting te berekenen.

Een berekening helpt u in talloze situaties

Een gedegen steigerberekening, inclusief het berekenen van de steigerbelasting, helpt u dus om een veilige steiger te garanderen. Een veilige steiger is van belang in diverse situaties, bijvoorbeeld bij de evenementenbouw, maar ook bij steigerengineering in de industrie. Staat uw steiger al en twijfelt u over de veiligheid? Wij voeren een deskundige keuring van uw steiger uit en geven waar nodig advies over eventuele of noodzakelijke aanpassingen.

Deel informatie voor een correcte berekening

Wilt u een steigerberekening laten uitvoeren en onze deskundige medewerkers de steigerbelasting laten berekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Deel bij deze aanvraag zo veel mogelijk informatie met ons, zoals plattegronden of 3D-visualisaties. Dit stelt ons in staat om een duidelijke offerte en berekening op te stellen. Dit scheelt in de uiteindelijke kosten. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 85 130 63 78 of door een e-mail te sturen naar info@steigertekening.nl.

Vragen over onze dienst? Neem direct contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Steigertekening.nl - de complete engineering van steigers